Escalia montreux forside

NYHET!
Slett Frivange og klikk

Escalia har utviklet et unikt system for «klikkfeste» der trinnene på flere trappemodellene kan svinges på plass etter lignende prinsipp som klikkparkett. Dette bidrar til en enklere montering, mindre tunge løft og reduserer også risiko for skader.

Samtidig lanserer Escalia tilvalget slett frivange på Escalia Montreux. For å gi et estetisk penere uttrykk kan vi nå fjerne proppene på utsiden av frivangen på de fleste trappeformer. Trappen vil få et mer moderne og stilrent preg noe som fremgår av disse bildene:

- Escalia Montreux med propper

- Escalia Montreux med slett frivange

5006 SL instabilde2016

Vi er i vekst og søker nye medarbeidere

Nå søker vi etter:

  • Selger med lederansvar - Oslo
  • Produktutvikler
  • Montør til Tromsø og omegn

Mer informasjon finner du på http://hagen.eu/stilling-ledig

Montør

Har du lyst til å montere trapper for oss?

Hagen leverer og monterer trapper i hele Norge. Vi er alltid på jakt etter dyktige montører. Våre montører er selvstendig næringsdrivende, og trappemontering kan kombineres med andre oppgaver f.eks. montering av kjøkken. Alle nyansatte får nødvendig opplæring.

Oppgaver:

  • Måltaking
  • Trappemontering
  • Reklamasjonsutbedring

Ønsket bakgrunn:

  • Erfaren snekker/møbelsnekker
  • God kjennskap til møbelbransjen

Tror du dette kan være noe for deg? Ta kontakt med Salgssjef Ivar Paulsen for en uforpliktende prat. Han treffes på mobil 996 95 226 eller på mail ivar.paulsen@hagen.eu

Ringer-i-vannet

Ringer i Vannet

Sammen med Alexandra hotell, Tine Meierier Byrkjelo, Jatak og Nettbuss Sogndal, har vi mottatt diplom og blomster fra NHO Sogn og Fjordane i forbindelse med Ringer i Vannet. Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft. De kobler mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet, med bedrifter. Dette gir dem en mulighet til å komme seg i lønnet arbeid.

Rune Berglid (i midten på bildet) mottok diplom på vegne av Hagen.

4257Godpåskebilde Face2015.jpg

Åpningstider i påsken

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske!

For våre åpningstider i påsken se: http://stryntrappa.no/besok

Tresort

Tresort

Våre trapper kan du få i ask, eik, valnøtt og furu. Valg av tresort kan være avgjørende for trappens levetid, siden en trapp normalt vil utsettes for daglige påkjenninger og slitasje. Furu er et relativt mykt treslag. Velger du en hardere tresort som f.eks. eik i trinnene, vil trappen holde seg pen lenger.

fasade

Velkommen til Strai Kjøkken og Parkett og Gulv!

Nå flytter våre to nye samarbeidspartnere inn på Studio Hagen på Skøyen. 22. august blir det åpningsfest! Strai Kjøkken stiller med mesterkokk Trond Moi og har gode dagstilbud.

strai.no   /   parkettoggulv.no

IMG 1960

Belysning

Våre trapper kan leveres med integrert LED belysning. Enten i underkant av trinn eller i bakkant oppe på trinnet - avhengig av trappemodell. Vi leverer og monterer. Belysning er et sikkert og estetisk godt valg! Pris belysning fra kr 12.660.

Vil du vite mer om trapp?

Avtal et uforpliktende møte
på vårt studio.